foto

Taťjana Ustinova

  • nar. 16.3.1956 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)

TV seriály

2017 Advokat (TV seriál)
Sobačje dělo (S09E35)
Jabloko razdora (S09E25)
Ulybka žertvy (S09E13)
2011 Bežať (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Najdi svoich druzej i blizkich (S07E09)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Vysokije těchnologii (S06E12)
2008 Špionskije igry (TV seriál)
Pobeg (E11)
2007 Advokat (TV seriál)
Poslednij šans (S03E11)
Isključenija iz pravil (S03E07)
Rokovoje vlečenije (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky