foto

Holger Löwenadler

  • nar. 1.4.1904
    Jönköping, Švédsko-norská unie
  • zem. 18.6.1977 (73 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Rajské místo
1975 Maîtresse
Monismanien 1995
1974 Lacombe Lucien
1972 Muž, který přestal kouřit
1971 Lockfågeln
Člověk z druhé strany
1967 Candida (TV film)
Jsem zvědavá žlutě
1966 Heja Roland!
Takový je můj život
1964 Markisinnan (TV film)
1963 Medea (TV film)
Smutsiga händer (TV film)
Topaze (TV film)
1962 Handen på hjärtat (TV film)
Kvartetten som sprängdes (TV film)
Nils Holgersson
1961 Ljuvlig är sommarnatten
1960 Soudce
Tre önskningar
1959 Sängkammartjuven
1958 Påsk (TV film)
1957 Gäst i eget hus
Med glorian på sned
Prästen i Uddarbo
1956 Egen ingång
Skorpan
Tarps Elin
1955 Giftas
Stampen
1954 En karl i köket
I rök och dans
1953 Barabbas
Flickan från Backafall
1952 Farlig kurva
1951 Frånskild
1950 Hjärter knekt
1949 Kvinna i vitt
1948 På dessa skuldror
1947 Loď do Indie
1946 Iris och löjtnantshjärta
Johansson och Vestman
1945 Mans kvinna
Resan bort
1944 Kejsarn av Portugallien
Kungajakt
Lev farligt
1943 I brist på bevis
Natt i hamn
Slovo
Stora skrällen
1942 Hra nebes
Jacobs stege
Rid i natt!
1941 Gentlemannagangstern
Landstormens lilla argbigga
1940 Bastard
Den blomstertid...
Život v sázce
1937 En flicka kommer till sta'n
Lyckliga Vestköping
Ryska snuvan
1936 Fröken blir piga
Stackars miljonärer
1935 Grabbarna i 57:an
Příboj
Skärgårdsflirt
1934 Karl Fredrik regerar
Kvinnorna kring Larsson
Simon i Backabo
1932 Landskamp

TV seriály

1975 Lesk a bída kurtizán (TV seriál)

Dokumentární

2008 Spisok korabley - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky