foto

Krzysztof Radkowski

  • nar. 4.2.1967 (52 let)
    Stargard Szczeciński, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Chłopiec na galopującym koniu

TV seriály

2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Zemsta (S09E13)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Strażacy (TV seriál)
Adrenalina (S02E07)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Cuda się zdarzają (S01E05)
2013 Lekarze (TV seriál)
Niewiedza jest błogosławieństwem (S03E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky