foto

Heribert Senegacnik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Musik in der Luft (TV film)

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Mein Klagenfurt (TV film)
Meine Ringstraße (TV film)
2011 Das Weiterleben der Ruth Klüger
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

TV pořady

2013 Der Geschmack Europas (TV pořad)
2008 literaTOUR (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)
1992 Wenn die Musi spielt - das 25 Jahre Jubiläumsspecial (TV pořad)
1986 Klingendes Österreich (TV pořad)
1975 Österreich-Bild (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2008 literaTOUR (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky