foto

Heribert Senegacnik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Musik in der Luft (TV film)

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Mein Klagenfurt (TV film)
Meine Ringstraße (TV film)
2011 Das Weiterleben der Ruth Klüger
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

TV pořady

2013 Der Geschmack Europas (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)
1986 Klingendes Österreich (TV pořad)
1975 Österreich-Bild (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace