foto

Barbara Rett

  • nar. 30.7.1965 (54 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Orphée aux enfers (Orpheus in der Unterwelt) (divadelní záznam) - mod.
Sommernachtsgala 2019 (koncert) - mod.
2018 Lucia di Lammermoor (divadelní záznam) - mod.
2014 G. Verdi: Trubadúr (divadelní záznam)
2009 Já, Don Giovanni
2007 Eugen Onegin (TV film) - mod.
Gaetano Donizetti - Die Regimentstochter (La fille du régiment) (TV film) - mod.
Jules Massenet: Manon (divadelní záznam) - mod.
2005 Die Viertelliterklasse
2004 Rosenkavalier, Der (TV film) - mod.

TV seriály

2006 Mozart 22 (TV seriál) - mod.

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Meine Wieden (TV film)
2014 Dancing Stars: Das Geheimnis eines Welterfolgs (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2019 Opernball 2019 (TV pořad) - mod.
2011 Österreich wählt (TV pořad)
2007 Wie bitte? (TV pořad)
2005 Dancing Stars (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1992 Wie bitte?! (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky