foto

Peter Mazzuchelli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Alpensaga - Die feindlichen Brüder (TV film)
1977 Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
1976 Glückliche Zeiten

TV seriály

1984 Lebenslinien (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Arthurs Rückkehr (S04E13)
Schotter (S04E12)
In Vino Veritas (S04E11)
další epizody (13)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Eine schwere Entscheidung (S03E13)
Ein neues Leben (S03E12)
Um das Leben (S03E11)
další epizody (13)
2001 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Neue Perspektiven (S02E13)
Ungarische Rhapsodie (S02E12)
Der Preis der Wahrheit (S02E11)
další epizody (13)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Freiheit (S01E26)
Beugehaft (S01E25)
Abschiede (S01E24)
další epizody (22)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
HIV-Positiv (S01E03)
Klare Entscheidungen (S01E02)
další epizody (4)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)

Dokumentární

1998 The Making of „Medicopter 117 – Jedes Leben zählt“ (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky