foto

Andrew Pifko

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Daddy Issues
2017 The Maestro
2003 Evangelium podle Jana
Rescue Heroes: The Movie
2002 Fancy Dancing
1999 Hidden Agenda

TV seriály

2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
Becoming Carmen Sandiego: Part I (S01E01)
Dwight in Shining Armor (TV seriál)
Máma (TV seriál)
A Whistling Nostril and a Ball of Fire (S06E13)
2018 Timeless (TV seriál)
The Day Reagan Was Shot (S02E08)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útěk (S08E18)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Do akce (S13E01)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Marooned (S01E07)
2013 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Vítejte v Alancrestu (S10E12)
2012 Městečko Záhad (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Karaoke Christmas (S03E10)
Ve znamení raka (TV seriál)
Odlet (S03E10)
Sbohem (S03E09)
Mentalista (TV seriál)
Rudá je nová černá (S04E13)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Kupte si stromeček (S10E11)
2011 Farma Rak (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
Erky Perky (TV seriál)
2004 Da Boom Crew (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
...Wherever That Dream May Lead You (S02E05)
2001 Torontské stíny (TV seriál)

TV pořady

2014 Tiny House, Big Living (TV pořad) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace