foto

Alan Reed Jr.

  • nar. 10.5.1936 (82 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 The New Interns
1958 Going Steady
1957 Peyton Place
1956 Rock, Pretty Baby

TV seriály

1968 Julia (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Stu Erwin Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace