foto

Jan Počepický

  • nar. 1.1.1932 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Osudové peníze (TV film)
Přežít svůj život
2007 Tajnosti
2006 To horké léto v Marienbadu (TV film)
2005 Blízko nebe
2003 Pátek čtrnáctého (TV film)
1999 Polojasno (TV film)
1984 Lyže (TV film)
1973 Adam a Otka
1964 Každý den odvahu

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dopis se záhrobí (S01E09)
2013 České století (TV seriál)
Veliké bourání (1918) (E01)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Čelem proti zdi (S04E01)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Učitelky s praxí (S04E01)
2005 Strážce duší (TV seriál)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Čas grundlí (S01E10)
Stavovské rozdíly (S01E09)
Redakce (TV seriál)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky