foto

Goga Kapoor

  • nar. 15.12.1940
  • zem. 3.3.2011 (70 let)
    Malad, Maharashtra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jhansi Ki Rani Laxmibai
2006 Darwaza Bandh Rakho
2005 D
2004 Dukaan: Pila House
Run
2001 Josh-E-Jawaani
Qatil Haseeno Ka
2000 Raja Ko Rani Se Pyar Ho Gaya
1999 Hindustan Ki Kasam
Inteqam Aurat Ka
1998 Miss 420
1997 Daava
Share Bazaar
1996 Angaara
Bandish
1995 7 Days
Aatank Hi Aatank
Don, The
Kalyug Ke Avtaar
Khel Taqdeeran De
Pyar Karnewale Kabhi Kam Na Honge
Sanjay
Veer
Zakhmi Sipahi
1994 Aag
Cheetah
Insaniyat
Main Khiladi Tu Anari
Salaami
1993 Aaj Kie Aurat
Jeevan Ki Shatranj
Kabhi Haan Kabhi Naa
Krishan Avtaar
Parwane
Phool Aur Angaar
Sholay Aur Toofan
1992 Apradhi
Bewaffa Se Waffa
Heer Ranjha
Jigar
Nagin Aur Lootere
Nishchaiy
Parasmani
Police Aur Mujrim
Police Officer
Tilak
1991 Aaj Ka Samson
Bijlee Aur Badal
Ganga Jamuna Ki Lalkaar
Izzat
Kurbaan
Patthar Ke Phool
Phool Aur Kaante
Vishkanya
1990 Agneepath
Din Dahade
Doodh Ka Karz
Haatim Tai
Kali Ganga
Thanedaar
1989 Anjaane Rishte
Billoo Baadshah
Ilaaka
Shiva
Toofan
Tujhe Nahin Chhodunga
1988 Podvodníci
Qayamat Se Qayamat Tak
Shahenshah
Shoorveer
Som Mangal Shani
Zalzala
1987 Hukumat
Loha
Raahee
Sadak Chhap
1986 Allah-Rakha
Asli Naqli
Dilwaala
Jwala
Kala Dhanda Goray Log
Mazloom
Muddat
Sasti Dulhan Mahenga Dulha
1985 Aaj Ka Daur
Aandhi-Toofan
Arjun
Ganga Ki Beti
Jaan Ki Baazi
Jhoothi
Kali Basti
Mard
Ramkali
Saagar
Sanjhi
Sanjog
1983 Betaab
Coolie
Kaise Kaise Log
1982 Bemisal
Satte Pe Satta
Shakti
Teri Maang Sitaron Se Bhar Doon
1981 Raksha
Sahhas
Shama
Sirotek
Yaarana
1980 Do Aur Do Paanch
Dostana
Jwalamukhi
Shaan
1979 Lahu Ke Do Rang
Mr. Natwarlal
1978 Main Tulsi Tere Aangan Ki
Muqaddar Ka Sikandar
1977 Khoon Pasina
1976 Hera Pheri
1975 Himalay Se Ooncha
Rafoo Chakkar
1974 Haath Ki Safai
1973 Ek Kunwari Ek Kunwara
Řetěz
1971 Jwala
1967 C.I.D. 909

TV seriály

1997 Bombay Blue (TV seriál)
1994 Zee Horror Show, The (TV seriál)
1988 Mahabharat (TV seriál)
1984 Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Inteqam Aurat Ka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky