foto

James Oliver

  • nar. 8.12.1948 (70 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 One Eyed Jacques
1998 Place Vendôme - Svět diamantů
Smrtonosná zbraň 4
1997 Spiknutí
1995 Nájemní vrazi
1992 Radio Flyer
Smrtonosná zbraň 3
1989 Smrtonosná zbraň 2
1984 When She Says No (TV film)
1980 Inside Moves
1979 Mr. Horn (TV film)
1978 Deadman's Curve (TV film)
Malibu Beach
1977 Black Market Baby (TV film)
The Van
1973 This Is a Hijack
1972 Cisco Pike
1968 Cooganův styl
1967 Hells Angels on Wheels

TV seriály

1984 Street Hawk (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky