foto

Hein van der Heijden

  • nar. 11.7.1958 (61 let)
    Heerlen, Limburg, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodinný hotel
2016 De premier
Rokjesdag
2015 Groen
2014 Helium
Toen was geluk heel gewoon
2012 Bellicher: Cel
2011 Býčí šíje
Uvnitř (TV film)
2010 Nesvatý
2009 Terug naar de kust
Witte vis (TV film)
2008 De fuik (TV film)
2000 Somberman's actie
1996 Naar de klote!
1994 Oude tongen
1993 Richting Engeland
Sneeuwval
1990 Wij houden zo van Julio
1987 Hector

TV seriály

2018 Zuidas (TV seriál)
2017 Klem (TV seriál)
Meisje van plezier (TV seriál)
2015 Noord Zuid (TV seriál)
Zwarte Tulp (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
Rechercheur Ria (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2010 Bellicher: De macht van meneer Miller (TV seriál)
Bloedverwanten (TV seriál)
Den Uyl en de affaire Lockheed (TV seriál)
Feuten (TV seriál)
Kuplířka (TV seriál)
2009 Sorry Minister (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Koppels (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Vuurzee (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2002 Intensive Care (TV seriál)
2001 Wilhelmina (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1996 Consult (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
De brug (TV seriál)
1987 De band (TV seriál)

Dokumentární

1990 Ghatak

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky