foto

Nevzat Okçugil

  • nar. 16.4.1921
    Konstantinopol, Osmanská říše
  • zem. 25.11.1998 (77 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Aldatacağım
1989 Talih Kuşu
Öğretmen Zeynep
1988 Bıçkın
Yasak İlişki
1987 Hoşgeldin Ramazan
Kiracı
O Bir Melekti
1986 Aşk Ve Kin
Hayat Kadını
Suçlu Gençlik
1985 Paranın Esiri
1984 Alev Alev
Kayıp Kızlar
1983 Zifaf
1982 Altın Kafes
Kördügüm
1981 Şöhretin Sonu: Yüz Karası
1980 Zübük
1977 Polizia selvaggia
1975 Delisin
Tatlı Tatlı
1974 Salako
Yaz Bekarı
1972 Gelinlik Kızlar
Sezercik Aslan Parçası
1971 Fatoş Sokakların Meleği
Kezban Paris'te
Sevdiğim Uşak
1970 Ayşecik: Sana Tapıyorum
Babaların Günahı
Beleşçi Murat
Ölünceye Kadar
1969 Bir Aşk Türküsü
Bir Vefasız Yar İçin
Gül Ayşe
Kaldırım Çiçeği
Karlı Dağdaki Ateş
Sabah Olmasın
Ölüme Giden Yol
Ümit Dünyası
İnleyen Nağmeler
Şehir Eşkiyası
1968 Alnımın Kara Yazısı
Arkadaşımın Aşkı
Aşkım Günahımdır
Can Pazarı
Efkarlı Sosyetede
Mazimdeki Kadın
Sabahsız Geceler
Son Hatıra
Yasemin'in Tatlı Aşkı
İstanbul Tatili
Şafak Sökmesin
1967 Affet Beni
Ağır Suç
Bekar Odası
Gecelerin Kralı
Kader Bağı
Ringo Kazım
Silahlı Paşazade
Yağmur Çiselerken
1966 Aşk Mücadelesi
Bar Kızı
Burçak Tarlası
Kara Tren
Kenarın Dilberi
Kucaktan Kucağa
Vur Emri
Zehirli Hayat
Şoför Deyip Geçmeyin
1965 Babasına Bak Oğlunu Al
Biz De Vatandaşız
Dokuz Canlı Adam
Ekmek Kavgası
Kolejli Kızın Aşkı
Kırık Hayatlar
Satılık Kalp
Zennube
1964 Kadin Berberi
Meyhaneci
1963 Barut Fıçısı
Bekarlık Sultanlıktır
Bulunmaz Uşak
1960 Bir Gelin Gitti
1956 Kısmet
Saz Ve Caz
1955 Basmacı Güzeli
1954 Şaban: Karaman'ın Koyunu
1953 Cinci Hoca
Eğlence Bülbülleri
1942 Kerem İle Aslı
1940 Yılmaz Ali
1939 Taş Parçası

TV seriály

1998 Sibel (TV seriál)
1996 Mesela Dedik (TV seriál)
Tatlı Kaçıklar (TV seriál)
1994 İnce İnce Yasemince (TV seriál)
1993 Cümbüş Sokak (TV seriál)
1983 Üç İstanbul (TV seriál)
1979 Yorgun Savaşçı (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky