foto

Thomas Byrd

  • nar. 18.5.1960 (60 let)
    Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Mladé pušky II
1989 Zmrzlý na kost
1985 Malice in Wonderland (TV film)
1984 Miluj souseda svého (TV film)
Wet Gold (TV film)
1983 Bílá orchidej (TV film)
Zóna soumraku
1982 Lékařská akademie

TV seriály

1995 Live Shot (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1990 Sydney (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Nightingales (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
1984 Rodinná pouta (TV seriál)
Ready or Not (S02E16)
1983 Boone (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky