foto

Donald May

  • nar. 22.2.1927 (92 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Dirty Laundry
1985 O.C. a Stiggs
1980 Bogie (TV film)
1966 Follow Me, Boys!
1964 A Tiger Walks
Kisses for My President
1960 The Crowded Sky
1956 Nepravý muž

TV seriály

1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Freebie and the Bean (TV seriál)
Texas (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace