foto

Amina Lorenz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Einmal Sohn, immer Sohn (TV film)
2016 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Apulien (TV film)
2015 Engel der Gerechtigkeit - Geld oder Leben (TV film)
2011 Geister: All Inclusive

TV seriály

2009 Der Lehrer (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2005 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Autoškola (S02E04)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace