foto

Grażyna Kopeć

  • nar. 1982
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nina

TV seriály

2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S11E06)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Okrutna prawda (S05E02)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)

Dokumentární

2008 My, cichociemni. Głosy żyjących

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky