foto

Dale Johnson

  • nar. 27.4.1915
    Portland, Oregon, USA
  • zem. 1.4.2005 (89 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 How to Break Up a Happy Divorce (TV film)
1975 Log of the Black Pearl, The (TV film)
1974 Mladý Frankenstein
Skleněné peklo
1972 All My Darling Daughters (TV film)
1970 Letiště

TV seriály

1981 Dynastie (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Sierra (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace