foto

Václav Luks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Pohádka z ostrova Man (TV film)
1998 Královny kouzelného lesa (TV film)
1997 Červený kamínek (TV film)
1993 Zelený rytíř (TV film)
1991 Pilát Pontský, onoho dne (TV film)
1990 Husarská čest (TV film)
O zapomnětlivém černokněžníkovi
Popel a hvězdy (TV film)
Třináctery hodiny (TV film)
1989 Jestřábí moudrost
1988 Nanečisto (TV film)
1987 O lesním království (TV film)
1984 Radosti života (TV film)
1980 Zlatá slepice
1978 Ztrácím tě, lásko (TV film)
1977 Ráno budeme moudřejší (TV film)
Vítězný lid
1975 Sarajevský atentát
1973 Hroch
Obhájce (TV film)
Zločin v Modré hvězdě
1972 Cesty mužů
Jak to bylo v Únoru? (TV film)
1971 Klíč
1964 Kdy brečí muži

TV seriály

1989 Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Muž, který nesměl domů (E06)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1986 Chobotnice z II. patra (TV seriál)
Projekt IV. (E01)

Dokumentární

2003 Pokračování příště (TV seriál)

TV pořady

2014 Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace