foto

Philip Dalkin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Xing fu ka pian
1990 Beyond My Reach
1985 Wills & Burke

TV seriály

2015 Hloubka (TV seriál)
2013 Jar Dwellers SOS (TV seriál)
2012 Lesouni (TV seriál)
SheZow (TV seriál)
2011 Námořní hlídka (TV seriál)
The Morning After (S05E11)
Lifeline (S05E08)
Spoils of War (S05E04)
2010 Námořní hlídka (TV seriál)
Flotsam and Jetsam (S04E15)
Rumble in the Jungle (S04E12)
Paradise Lost (S04E05)
další epizody (4)
2009 Legenda o Enyovi (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
China Dolls (S03E03)
2008 Princezna ze země slonů (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Hidden Agendas (S02E07)
2007 Pirate Islands: The Lost Treasure of Fiji (TV seriál)
2006 Dogstar (TV seriál)
H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
2005 Scooter: Secret Agent (TV seriál)
2004 Geniální průšvihy (TV seriál)
2002 Legacy of the Silver Shadow (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
1999 Crash Zone (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1996 Džinové od protinožců (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1990 Col'n Carpenter (TV seriál)
1984 Special Squad (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

1991 All Together Now (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Us and Them (TV seriál)
1994 Bob Morrison Show, The (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1995 Us and Them (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace