foto

Felicity Packard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Pine Gap (TV seriál)
2016 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Wolf Creek (S01E06)
Opalville (S01E04)
Kutyukutyu (S01E02)
2014 Anzac Girls (TV seriál)
Janet Kingová (TV seriál)
2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Steps Out (S06E01)
2012 Tricky Business (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Cut Snake and Crazy F... (S05E02)
Thy Will Be Done (S05E01)
2011 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Sentimental Bloke (S04E10)
The Damage Done (S04E04)
Cat Amongst the Pigeons (S04E03)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Good Lieutenant (S03E12)
Crossroads (S03E08)
The Crucible (S03E02)
další epizody (4)
2009 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Reckoning (S02E10)
Judas Kiss (S02E09)
Business as Usual (S02E04)
další epizody (4)
Námořní hlídka (TV seriál)
Monkey Business (S03E02)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E12)
Suffer the Children (S01E09)
Wise Monkeys (S01E07)
další epizody (4)
Námořní hlídka (TV seriál)
Friends Close, Enemies Closer (S02E12)
2002 MDA (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Pine Gap (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Anzac Girls (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Pine Gap (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky