foto

Antonio Mestres

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Brock (TV film)
2015 Airlock
2012 The Great Mint Swindle (TV film)
2002 Nejasný
2001 Dům strachu

TV seriály

2020 Between Two Worlds (TV seriál)
2018 Playing for Keeps (TV seriál)
2016 The Secret Daughter (TV seriál)
2015 Winter (TV seriál)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
Sam Fox: Extrémní dobrodružství (TV seriál)
2012 House Husbands (TV seriál)
2011 Pravda a spravedlnost (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Crimes of Passion (S05E03)
The Third Man (S05E01)
2010 Cops LAC (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Soft Target (S04E13)
Brotherhood of the Sea (S04E11)
Dutch Courage (S04E09)
další epizody (7)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Black Gold (S03E12)
Safeguard (S03E10)
Half Life (S03E07)
další epizody (6)
2008 Na východ od všeho (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
A Brilliant Career (S02E11)
Shadow Line (S02E09)
Hidden Agendas (S02E07)
další epizody (7)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Deep Water (S01E12)
Chinese Whispers (S01E11)
Damage Control (S01E10)
další epizody (6)
2005 Temné příběhy (TV seriál)

Dokumentární

2004 Soudní vyšetřovatelé (TV seriál)

TV pořady

2003 Australian Idol (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky