foto

Cindy Fisher

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Sister Margaret and the Saturday Night Ladies (TV film)
1984 Chlapec z kamene
1983 Intimate Agony (TV film)
1982 Připoutejte se, prosím! 2
1981 Hellinger's Law (TV film)
Liar's Moon
1980 Bratři Bluesovi
1979 Beyond Death's Door
Hometown USA
1978 More Than Friends (TV film)
1975 Swiss Family Robinson, The (TV film)
1974 Bad Ronald (TV film)

TV seriály

1987 To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrt řeholnice (S04E04)
1986 To je vražda, napsala (TV seriál)
Sud prachu (S02E15)
Remington Steele (TV seriál)
Steele at Your Service (S04E18)
Magnum (TV seriál)
Cesta ctnosti (S07E04)
1984 Cover Up (TV seriál)
You Are the Jury (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Pilot (S01E01)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1977 Rafferty (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky