foto

Stuart Fratkin

  • nar. 22.9.1963 (55 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pitfire of Hell
1999 Claire Makes It Big
1998 Godzilla
1995 The Rockford Files: A Blessing in Disguise (TV film)
1993 Dálkové ovladače
Prahysterie
1991 Lyžařská škola
1990 Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
1989 Doktorka odjinud
Under the Boardwalk
1987 Daddy (TV film)
Holky z parkoviště
Školák vlkodlak 2
1985 Holky se chtějí bavit taky

TV seriály

2004 Policie New York (TV seriál)
Domácí šarvátky (S11E13)
2003 That's So Raven (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Sběrači kostí (S05E04)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
A Tushful of Dollars (S03E13)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Bláznivá ochranka (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Melrose Impossible (S03E26)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Loučení s babičkou (S01E08)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Johnny Bago (TV seriál)
1990 They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace