foto

Erhard Seidl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2013 Universum History (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
2004 Joseph Kardinal Ratzinger - Mein Vatikan (TV film)
1987 Universum (TV seriál)

TV pořady

1986 Klingendes Österreich (TV pořad)
1975 Österreich-Bild (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace