foto

Greta Jung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Honey Boy
2015 Always Worthy
2014 Cabot College (TV film)
2013 Brightest Star

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Nothing Left on Earth Excepting Fishes (S02E04)
Home (S02E03)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Wild (S10E17)
Whanex? (S10E13)
2018 American Horror Story (TV seriál)
Forbidden Fruit (S08E03)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
A Sketchy Area (S10E03)
2017 Baskets (TV seriál)
Bail (S02E03)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Dvojčata (E02)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Sofia (S04E08)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Zaklepej u nás (S03E03)
Nešika (TV seriál)
The Graduates (S05E11)
2014 Skandál (TV seriál)
No Sun on the Horizon (S03E13)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a život na hromádce (S02E45)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky