foto

Jiří Zobač

  • nar. 30.7.1939 (80 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1974 Jak pan Čárka a pan Tečka trápili se dokolečka
1972 Tulácká pohádka
1967 Dvanást
Kolotoč (TV film)
1964 Kdyby tisíc klarinetů

TV seriály

2003 Bob a Bobek na cestách (TV seriál)
Putování s velbloudem (S01E09)
Zahradníci v Africe (S01E08)
Cesta na jih (S01E07)
další epizody (9)
1974 O Dorotce (TV seriál)
Dorotka a papoušek (E01)
1972 Jana Eyrová (TV seriál)

Dokumentární

2004 Bedřich Smetana - cesty zrání (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Golet v údolí
1992 Panelák (TV film)
1990 Freonový duch
1989 Volná noha
1987 Zuřivý reportér
1985 Pohlaď kočce uši
1975 Romance za korunu
1964 Kdyby tisíc klarinetů
Starci na chmelu

TV seriály

1997 Arrowsmith (TV seriál)

Dokumentární

2000 Zdeněk Liška (TV film)
1998 Svět Pavla Kühna (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky