foto

Fred Fougea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Proč jsem nesnědl svého taťku - původní scénář

Dokumentární

2019 Le Plus beau pays du monde 3 (TV film)
Terra X: Der erste Freund des Menschen (TV film)
2017 La plus belle ville du monde (TV film)
První člověk (TV film)
2015 Le Plus beau pays du monde 2 (TV film)
2013 Le Plus beau pays du monde (TV film)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Le Plus beau pays du monde 3 (TV film)
2017 La plus belle ville du monde (TV film)
První člověk (TV film)
2015 Le Plus beau pays du monde 2 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky