foto

Zizi Lehner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Zwietracht der Hyänen
2013 Akta Grüninger
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
2011 Željesboj (TV film)
2005 In einem anderen Leben (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
Vitasek? (TV seriál)
2009 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Das Ende ist hässlich (E06)
Ein magischer Moment (E05)
Schlussstrich (E04)
další epizody (5)
2007 Die 4 da (TV seriál)
Novotny und Maroudi (TV seriál)
2005 Das Kreuz mit der Schrift (TV seriál)
2004 EP: Schatzl (TV seriál)
1995 Die kranken Schwestern (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Der Wiener Stephansdom - Die Wiedergeburt eines Wahrzeichens (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2011 Der Kardinal
2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)

TV pořady

2011 Wir Staatskünstler (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)
2006 Natur im Garten (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
2003 Echt Fett (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace