foto

Thomas Franz

  • nar. 1964
    Bavaria, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Maria, Argentinien und die Sache mit den Weißwürsten (TV film)
Rosa: Láska bez předsudků (TV film)
2014 Die Fahnderin (TV film)
Unter Anklage: Der Fall Harry Wörz (TV film)
2013 Eine verhängnisvolle Nacht (TV film)
Léto v Itálii (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Mein verrücktes Jahr in Bangkok (TV film)
2011 Liebe und Tod auf Java (TV film)
Osudová léta (TV film)
2010 Inga Lindström: Cesta za štěstím (TV film)
2009 Ach, ten můj šéf! (TV film)
Eine Frage des Vertrauens (TV film)
Kinder des Sturms (TV film)
2008 Kmotra (TV film)
2007 Freie Fahrt ins Glück (TV film)
2005 Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou (TV film)
2004 Judith Kemp (TV film)
2003 Mama macht's möglich (TV film)
2002 Hrátky s ohněm (TV film)
Srdce v plamenech (TV film)
2001 Die Liebenden vom Alexanderplatz (TV film)
1999 Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
1998 Die Straßen von Berlin - Terror (TV film)
1997 Der Kapitän - Den Tod im Nacken (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Falsches Spiel (E04)
Kalte Fische (E03)
Ein dienstbarer Geist (E02)
další epizody (4)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
2011 Rozmarné jaro (TV seriál)
2007 Donna Roma (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace