foto

Katja Pothmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Der 7. Tag (TV film)
Zorn - Kalter Rauch (TV film)
2016 Zorn – Wie sie töten (TV film)
2014 Dora Heldt: Unzertrennlich (TV film)
2013 Dora Heldt: Ausgeliebt (TV film)
2012 Dora Heldt: Bei Hitze ist es wenigstens nicht kalt (TV film)
Mich gibt's nur zweimal (TV film)
2011 Die Braut im Schnee (TV film)
Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
2010 London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
2008 Plötzlich Millionär (TV film)
2005 Eine zweimalige Frau (TV film)
2003 Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Láska může všechno (TV film)
2000 Půjčka za život (TV film)
1999 Bomby pod Berlínem (TV film)
1998 Gehetzt - Der Tod im Sucher (TV film)
Ohnivý běžec (TV film)
1997 Der Neffe (TV film)
Die Chaos Queen (TV film)
Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
Křik z dětského pokoje (TV film)
1996 Willkommen in Kronstadt (TV film)
1995 Nur über meine Leiche

TV seriály

2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Das Geständnis (S01E06)
Ein schwerer Fehler (S01E05)
Falsches Spiel (S01E04)
další epizody (6)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Schmutz (E05)
Stolz (E04)
další epizody (6)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Millionenerbe (S13E17)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Letzte Hoffnung Kloster (S13E11)
Hausverbot (S13E09)
Gras drüber (S13E08)
další epizody (9)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Dickes Mädchen (S09E15)
Ente kross (S09E14)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Abgeschminkt (S09E12)
Tod eines Richters (S09E11)
Umzug in den Tod (S09E10)
další epizody (12)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Kriminaltango (S07E20)
Spieglein, Spieglein (S07E19)
Vor Anbruch der Nacht (S07E18)
další epizody (10)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Betty und die Brüder (S07E10)
Das Recht zu leben (S07E09)
Schachmatt (S07E08)
další epizody (10)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Vater gesucht (S03E18)
Blind Date (S03E17)
Grönerts Geburtstag (S03E16)
další epizody (4)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Brautvater (S03E13)
Blütenträume (S03E12)
La Paloma (S03E11)
další epizody (18)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Bankbesuch (S02E07)
Offene Rechnung (S02E06)
Das Liebste (S02E05)
další epizody (12)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky