foto

Lukas De Wolf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 De premier
2015 Wat mannen willen
2012 Mixed Kebab

TV seriály

2019 Undercover (TV seriál)
2018 Bullets (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
De Dag (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
2015 Professor T. (TV seriál)
2013 Gent West (TV seriál)
Na vlámských polích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky