foto

Peter Steen

  • nar. 22.1.1936
    Randers, Dánsko
  • zem. 7.2.2013 (77 let)
    Bornholm, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Mladý Andersen
Springet
2004 Děti mé sestry v Egyptě
2003 Arven
Rekonstrukce
1999 Bornholms stemme
1998 Den blå munk
1989 Tři sta mil do nebe
1983 Otto er et næsehorn
1982 Den ubetænksomme elsker
1980 Danmark er lukket
1979 Olsen-banden overgiver sig aldrig
1978 Lille spejl
1977 Alt på et bræt
Louises hus (TV film)
Skytten
1976 Den korte sommer
Gangsterens lærling
Kassen stemmer
1975 Anne og Paul (TV film)
Bertram og Lisa (TV film)
1974 Misantropen (TV film)
1973 Den første kreds
1972 Familien med de 100 børn
Lenin, din gavtyv
Mascarade (TV film)
Præsten i Vejlby
Sejle op ad åen (TV film)
1971 Nattens frelse (TV film)
Olsen-banden i Jylland
1970 Rend mig i revolutionen
Sulevælling (TV film)
Udviklinger (TV film)
1969 Den gale dansker
Olsen-banden på spanden
Tænk på et tal
1968 Det var en lørdag aften
I den grønne skov
Olsen-banden
1967 Historien om Barbara
Jeg er sgu min egen
1966 Der var engang
Naboerne
Pigen og greven
1964 Mord for åbent tæppe
To

TV seriály

2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-15/00 (S01E06)
Skjulte spor (TV seriál)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
Olsen-bandens første kup (TV seriál)
1998 Karrusel (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1993 Tre ludere og en lommetyv (TV seriál)
1983 Rejseholdet (TV seriál)
1982 Een stor familie (TV seriál)
Ta den ring (TV seriál)
1978 Strandvaskeren (TV seriál)
1977 En by i provinsen (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)
Pašeráci (TV seriál)
1966 Fup eller fakta (TV seriál)
1965 Regnvejr og ingen penge (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Bodilfesten 2004 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky