foto

Wine Dierickx

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dreamlife
2019 The Best of Dorien B.
2016 Pan učitel Žabák
Stop Acting Now
2014 Plan Bart
2013 Wolfsmelk
2011 Het varken van Madonna
2010 Smoorverliefd
2007 Dagen zonder lief
Slepý
2006 Maybe Sweden
2004 Steve + Sky
2003 Any Way the Wind Blows

TV seriály

2018 De Dag (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
2015 Professor T. (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky