foto

Clemens Berndorff

  • nar. 31.5.1982 (37 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Guy Proposes to his Girlfriend on a Mountain
2018 Geschenkt (TV film)
Loslassen (TV film)
2017 All the Tired Horses
2014 Giftnovelle
2013 Eisprung mit Papa (studentský film)
2012 Spanish Masala
2011 Lebensretter Konstantin

TV seriály

2019 Spuren des Bösen (TV seriál)
Sehnsucht (E08)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Mensch im Tier (E06)
další epizody (7)
2013 CopStories (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky