foto

Emily Haigh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beautified
Just 13
2017 Run Rabbit
2016 Dead Wrong
The Inuring
2015 Goodnight, Gloria
2011 Jana Eyrová

TV seriály

1986 Casualty (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Beautified
2017 Run Rabbit
2016 Dead Wrong

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Beautified
2017 Run Rabbit
2016 Dead Wrong

Producentská filmografie

Filmy

2018 Beautified
2017 Run Rabbit
2016 Dead Wrong

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace