foto

Jana Walterová

  • nar. 18.10.1942 (76 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Válka barev
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
1990 Stavení
1975 Stěhovaví ptáci (TV film)
1972 Klíč pod rohožkou
1971 Klíč
1967 Klec pro dva
1962 Poslední etapa

TV seriály

2016 Atentát (TV seriál)
Past na vražedkyni (E16)
Osudová nehoda (E15)
Šancja (E14)
1989 Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Milovnice dechovky (E03)

Dokumentární

2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Být, či nebýt? (S01E15)
1968 Svou violu jsem naladil co možno nejhlouběji

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace