foto

Andrej Děbrin

  • nar. 14.10.1973 (47 let)
    Ivano-Frankovsk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Děrži udar, dětka!
Sluga naroda 2
2013 Ja dumal, ty buděš vsegda (TV film)
Sosedi po razvodu (TV film)
2007 Udivi meňa (TV film)
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)

TV seriály

2017 Linija sveta (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Ožidanije ljubvi (E05)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Grečanka (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Vražedné peníze (S01E01)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Vendětta (E11)
Legendarnaja ličnosť (E08)
Sobesednik (E07)
další epizody (9)
Ženskij doktor (TV seriál)
Travma (S01E11)
2011 Jarosť (TV seriál)
Pikovaja dama (E03)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Otvlekajuščij maněvr (S05E63)
Šou s prodolženijem (S05E45)
Kolesa (S05E18)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky