foto

Rodney Barnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Def Comedy Jam 25 (TV film)
2008 Meet the Browns

TV seriály

2019 Američtí bohové (TV seriál)
The Ways of the Dead (S02E05)
2017 Runaways (TV seriál)
2016 Legends of Chamberlain Heights (TV seriál)
Those Who Can't (TV seriál)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Fake IDs (S04E13)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the English Teacher (S04E04)
Everybody Hates Being Cool (S03E19)
Everybody Hates Ex-Cons (S03E17)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Bed-Stuy (S03E06)
Everybody Hates the Last Day (S02E22)
Everybody Hates DJs (S02E17)
další epizody (4)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Father's Day (S01E22)
Everybody Hates the Lottery (S01E15)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Halloween (S01E06)
The Boondocks (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)

TV pořady

2016 Oscar 2016 (TV pořad)
2015 BET Awards 2015 (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Torment

TV seriály

2005 The Boondocks (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2001 My Wife and Kids (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace