foto

Chuck Sklar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Who's the Caboose?
1998 Tomorrow Night

TV seriály

2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Dentist/Tarese (S01E10)
2004 Pilot Season (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Graduation (S03E22)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Driving (S03E03)
Everybody Hates Baseball (S02E18)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Promises (S02E07)
Everybody Hates Playboy (S01E20)
2002 Scratch & Burn (TV seriál)
2001 Raising Dad (TV seriál)
2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2009 Good Hair

TV pořady

2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
2016 Oscar 2016 (TV pořad)
2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
Spike's Guys Choice (TV pořad)
1999 The Man Show (TV pořad)
1997 Chris Rock Show, The (TV pořad)
1996 Saturday Night Special (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Host

TV pořady

2013 @midnight (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1997 Chris Rock Show, The (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace