foto

Gregory Thompson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 I'm in Hell (TV film)

TV seriály

2019 Bobovy burgery (TV seriál)
The Fresh Princ-ipal (S09E15)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates A Part-Time Job (S01E12)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Basketball (S01E03)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Harlottown (S10E04)
Bobby on Track (S09E14)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hank's Back (S08E20)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1981 Maggie (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace