foto

Jacqueline Mazarella

  • nar. New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nová šance
2014 Jersey Boys
2011 Spolubydlící
2010 Naše rodinná svatba
1994 Pátrání po Jednookém Jimovi

TV seriály

2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
BlackBoxTV (TV seriál)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
Everybody Hates Bomb Threats (S04E21)
Everybody Hates Spring Break (S04E17)
další epizody (6)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates James (S04E09)
Everybody Hates the English Teacher (S04E04)
Everybody Hates Homecoming (S04E03)
další epizody (10)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
Everybody Hates the New Kid (S03E09)
Everybody Hates Houseguests (S03E07)
další epizody (16)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kris (S02E10)
Everybody Hates Superstition (S02E09)
Everybody Hates Thanksgiving (S02E08)
další epizody (13)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Christmas (S01E11)
Everybody Hates Halloween (S01E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace