foto

Lenka Zahradnická

  • nar. 1.6.1985 (34 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2019 Případ dvou manželek (TV film)
2016 Sádra
Taxi 121
2015 Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 Hodinový manžel
2013 Blonďatá bestie v blázinci (divadelní záznam)
Obchodníci
Poslední odměna (studentský film)
2010 Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2008 Bez tváře (TV film)

Videa (1)

  • Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Rozhovor 3 - Lenka Zahradnická (herečka)
    02:22
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce