foto

Paul Darrigo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Fear Lives Here
2009 Dead in Love
2007 Scar
2006 Zabiják bez tváře
2001 Slepá vášeň
1997 Prodavač iluzí
1996 Blood, Bullets, Buffoons
Transport

TV seriály

2016 Život uprostřed (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
Everybody Hates Lasagna (S04E16)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates New Year's Eve (S04E10)
Everybody Hates Snitches (S04E07)
Everybody Hates Graduation (S03E22)
další epizody (4)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Mystery ER (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Driving (S03E03)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Greg (S01E10)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Dlouhý den (S01E02)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace