foto

Julie Lancaster

  • nar. Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hollywood Musical!
2013 Cheesecake Casserole
2012 A Green Story
Obama Effect, The
2008 AmericanEast
2006 Puls
2001 Earth Angels (TV film)
1998 Druhá nebo první

TV seriály

2018 For the People (TV seriál)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Stav lásky a důvěry (S06E13)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Bomb Threats (S04E21)
Everybody Hates the Car (S04E18)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates New Year's Eve (S04E10)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Bed-Stuy (S03E06)
Everybody Hates the Last Day (S02E22)
Everybody Hates Cutting School (S02E15)
2006 Dexter (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Christmas (S01E11)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Soaked in Bleach

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace