foto

Jasper Cole

  • nar. Athens, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Awaken the Shadowman
2014 Očista: Anarchie
2010 Super Mac
2008 Spirit
2007 TKO
2001 Reasonable Doubt
2000 Get Your Stuff
1990 Steel Magnolias (TV film)
1988 Sladkých osmnáct
1982 Tennessee Stallion
1980 Simon

TV seriály

2016 Westworld (TV seriál)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
Everybody Hates Bomb Threats (S04E21)
Everybody Hates Tasha (S04E20)
další epizody (5)
2008 Akta Z (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates James (S04E09)
Everybody Hates My Man (S04E05)
2007 Prom Queen (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo a co (S08E06)
2005 Guilty or Innocent? (TV seriál)
2003 Co mám dělat? (TV seriál)
Infamous (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Hotel Erotica (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Experience Is the Teacher (S03E17)
2001 Big Apple (TV seriál)
Spy TV (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Movie Stars (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
Hollywood Safari (TV seriál)
Je to zázrak! (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
Křik studentů (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
Social Studies (TV seriál)
1996 Acapulco Bay (TV seriál)
Common Law (TV seriál)
Goode Behavior (TV seriál)
Mr. Rhodes (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Cleghorne! (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
Muscle (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
Pride & Joy (TV seriál)
Sherman Oaks (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Země 2 (TV seriál)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
1992 Edge, The (TV seriál)
Freshman Dorm (TV seriál)
Heights (TV seriál)
Kapela Catwalk (TV seriál)
Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
Teech (TV seriál)
1990 Tribes (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Generations (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Rescue 911 (TV seriál)
Totally Hidden Video (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Superior Court (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2012 Zločinecká impéria (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)
1999 Unzipped (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2000 Get Your Stuff

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace