foto

Nadine Garner

  • nar. 14.12.1970 (48 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Celeste
The Blake Mysteries: Ghost Stories (TV film)
2010 The Wedding Party
2007 Razzle Dazzle: A Journey Into Dance
2006 The Book of Revelation
2004 Through My Eyes (TV film)
2002 Hora hrdinů (TV film)
2000 Love of Lionel's Life, The (TV film)
1999 Fresh Air
1994 Metal Skin
1993 The Feds: Deception (TV film)
1990 Hlubiny srdce (TV film)
1989 Mull
1987 Bushfire moon (TV film)
1986 Můj bratr Tom (TV film)
Still Point, The

TV seriály

2019 Mr Black (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Případy doktora Bleika (TV seriál)
For Whom the Bell Tolls (S04E07)
A Difficult Lie (S04E06)
The Price of Love (S04E05)
další epizody (7)
2015 Shakespeare Republic (TV seriál)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
Darkness Visible (S03E08)
Room Without a View (S03E07)
Women and Children (S03E06)
další epizody (8)
2014 Případy doktora Bleika (TV seriál)
An Invincible Summer (S02E10)
The Sky is Empty (S02E09)
The Ties of the Past (S02E08)
další epizody (9)
2013 It's a Date (TV seriál)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
Someone's Son, Someone's Daughter (S01E10)
All That Glitters (S01E09)
Game of Champions (S01E08)
další epizody (9)
2011 City Homicide (TV seriál)
Ghosts (S05E06)
Last Man Standing (S05E05)
Tangled Web (S05E04)
další epizody (8)
2010 City Homicide (TV seriál)
Empowerment (S04E22)
The Price of Love (S04E21)
Atonement (S04E20)
další epizody (22)
2009 City Homicide (TV seriál)
Whistleblower (S03E18)
In Wolf's Clothing (S03E17)
Big Bang Theory (S03E16)
další epizody (26)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tiché vody (S01E08)
City Homicide (TV seriál)
Jane Doe (S02E14)
Jury Duty (S02E13)
Spoils of War (S02E12)
další epizody (14)
2007 City Homicide (TV seriál)
Raising the Dead (S01E14)
Rostered Day Off (S01E13)
Cut and Dried (S01E12)
další epizody (14)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
2001 Changi (TV seriál)
Flat Chat (TV seriál)
Náš tajný život (TV seriál)
1999 Kmen (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 Raw FM (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1991 All Together Now (TV seriál)
Boys from the Bush (TV seriál)
1988 House Rules (TV seriál)
1987 The Henderson Kids II (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
The Henderson Kids (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace