foto

John Hugginson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2011 City Homicide (TV seriál)
Ghosts (S05E06)
Last Man Standing (S05E05)
Tangled Web (S05E04)
další epizody (8)
2010 City Homicide (TV seriál)
Empowerment (S04E22)
The Price of Love (S04E21)
Atonement (S04E20)
další epizody (22)
2009 City Homicide (TV seriál)
Whistleblower (S03E18)
In Wolf's Clothing (S03E17)
Big Bang Theory (S03E16)
další epizody (26)
2008 City Homicide (TV seriál)
Jane Doe (S02E14)
Jury Duty (S02E13)
Spoils of War (S02E12)
další epizody (14)
2007 City Homicide (TV seriál)
Raising the Dead (S01E14)
Rostered Day Off (S01E13)
Cut and Dried (S01E12)
další epizody (14)
1996 Vodní krysy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky