foto

Sarah Murphy-Dyson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 End of the Rope
2018 The Dark
2016 Love You Like Christmas (TV film)
Mommy's Little Girl (TV film)
2014 Isabelle Dances Into the Spotlight
2012 Clear Lake
2009 Bílá smrt
2007 Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2004 Smím prosit?
2002 Dracula: Stránky z deníku panny

TV seriály

2018 Zpátky do práce (TV seriál)
Znamení (S02E03)
2015 12 opic (TV seriál)
2013 Království (TV seriál)
The Next Step (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
2010 Rookie Blue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky