foto

J. Michael Hunter

  • nar. 25.11.1949
    Portsmouth, Virginia, USA
  • zem. 21.6.2016 (66 let)
    Norfolk, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Lhostejnost
Medailon (TV film)
1999 Pavučina lží
V zajetí rocku (TV film)
1998 Léčka
1997 Chuť zabíjet (TV film)
1996 Loterie (TV film)
Prezidentův syn
Program likvidace (TV film)
Přiznání milenky (TV film)
Spirit Lost
Timepiece (TV film)
Vánoce trochu jinak (TV film)
1995 Konec sezóny
1994 Bandit: Bandit's Silver Angel (TV film)
One of Her Own (TV film)
Proti své vůli: Skutečný příběh Carrie Buckové (TV film)
Spalující vášeň - Příběh Margaret Mitchellové (TV film)
Zóna soumraku (TV film)
1993 Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story (TV film)
Temná polovina
1992 O Pioneers! (TV film)
T Bone a Weasel (TV film)
Vodní země
1991 Ocelové bludiště
Odvěký zákon (TV film)
Vražda v New Hampshire (TV film)
1990 Cvoci
Jidášův plán
Příběh služebnice
1989 Drákulova vdova
Malá monstra
Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
The Ryan White Story (TV film)
1988 Lincoln (TV film)
Quiet Victory: The Charlie Wedemeyer Story (TV film)
Too Young the Hero (TV film)
Track 29
Traxx
Větrné mlýny bohů (TV film)
1987 Divoká věc
Okno z ložnice
1986 King Kong žije
Modrý samet
1985 Marie
1982 Time Walker
1977 Horská dráha

TV seriály

2000 Dawsonův svět (TV seriál)
To Green, with Love (S03E16)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Apollo One (E02)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Zlaté časy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1981 Another Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace